2010/08/23

#73: Du vill inte att dina föräldrar skall tas om hand av clownbutlerungdomar

Clowner kan potentiellt sett vara en av de läskigaste grejerna som finns. Därför är det ju anmärkningsvärt att det miljöälskande Miljöpartiet har slagit sina perukklädda huvuden ihop och kommit fram till att alla våra äldre ska ha rätt att träffa dessa spexare.

Jag lider under Alliansstyret :(
Peter Eriksson och den lite mer okända Esabelle Dingizian ger sig i Expressen tillkänna som clownskråets främsta förespråkare när de utlovar en mängd nya jobb till de näsprydda. För det första måste vi bara påpeka det extremt märkliga i att de rödgröna bara vill skapa massa jobb hela tiden. Det blir bara provocerande när man utlovar massa låtsasjobb. Gatuteater, butler och clowner. Kom igen! Är det det som är de rödgrönas jobbpolitik tror vi faktiskt att valet redan är vunnet. Man har ju uppenbarligen hittat någon form av ymnighetshorn eller sedelpress där man bara kan skapa lite gröna jobb när man känner för det. Välj ett antal så fixar de rödgröna det.

Visst har de en poäng i att de äldre inte bara ska förvaras på äldreboenden och att de förmodligen uppskattar underhållning. Det känns bara lite löjligt i jämförelse med till exempel Folkpartiets parboendegaranti. Om vi nu antar att det finns begränsade resurser - ett antagande som kanske landar oss i en annan värld än den de rödgröna lever i - kanske valet står mellan att få bo med sin partner sedan 50 år tillbaka eller få besök av en clown en gång i månaden.

Vi har spårat upp en linje i den socialdemokratiska vardagspolitiken. Förlägg äldreboendena till tunnelbanan så kan man träffa på dem medan man lämnar tvätten, och när man går för att möta sin butler kan clownen ta över och underhålla dina åldriga föräldrar tills du återkommer för att hämta tvätt och mat. Allas våra liv kommer att fyllas av skratt och älskog.

Tips till alla Cuf:are där ute: Det är bara att söka! Ungdomsarbetslösheten har äntligen fått sin lösning.

1 kommentar:

  1. http://di.se/DiTV/2010/8/25/Ohly-Vill-skapa-en-statlig-superbank/?sr=6&tr=276522&rlt=0

    Ohly är totalt dum i huvudet.

    Kommentar?

    SvaraRadera