2010/06/29

#19: Du ser på vissa rödgröna riksdagsledamöter med skräckblandad förtjusning pt. 2

I dagens inlägg kommer vi fortsätta förära en utvald rödgröna riksdagsledamot som arbetat för en goda saken, nämligen en valförlust. För någon vecka sedan skrev vi om ekonomen Monica Green och nu handlar det om en annan socialdemokratisk kvinna, nämligen Carina Hägg. Observera dock att detta inte är ett uttryck för patriarkalt förtryck utan en ren slump.

Det finns väldigt mycket att skriva om när det kommer till Carina, i och med att hon ofta uttalar sig publikt, men vi har valt ut några saker som vi vill lyfta fram. När Carina inte sover på arbetet ägnar hon sig inte sällan åt att kritisera SD. Hon vill ju, liksom de flesta andra i Sverige, inte att Sverigedemokraterna ska komma in i riksdagen, men har ju givetvis inga problem med att dra in kommunister i regeringen.

För att bekämpa SD har ju vänstern tidigare använt den effektiva taktiken att inte våga debattera med dem. Detta tillvägagångssätt har ju varit väldigt bra för belysa vilka stora hål som finns i deras politik. Men det är inte nog för Carina. Riksdagsledamoten bedrev för två och halvt år sedan en kampanj mot en dansfirma för att chefen för företaget var Sverigedemokrat och motiverar sitt engagemang med att det är viktigt för demokrater att "använda de redskap som vi har till vårt förfogande". Att förbjuda enskilda människor att bedriva näringsverksamhet på grund av politiska åsikter känns uppenbarligen som ett ytterst demokratiskt hjälpmedel för att främja sina ideal. Putin håller nog med om det.

Man kan ju spekulera i om Häggs innersta önskan är att kontrollera alla Sveriges företag och säkerställa att produktion och anställda delar de socialdemokratiska idealen. Då är det ju en bra idé att börja utöva sin makt över de bolag man har kontroll över. Kolla in den här anmälan som Hägg och hennes s-kvinnor gjorde mot det kommunala bolaget Wexnet. Den här bilden är ju alldeles för diskriminerande och förhärligar uppenbart mäns våld mot kvinnor. Faktum är ju dock att man inte ens ser om det är en man som slår den förtryckta kvinnan. Ytterst fyndigt också med både "slå till nu" och knock-out i samma reklam:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar